Geboortelijsten

Ben je er als ouder van overtuigd dat niet alles nieuw hoeft te zijn, maar heb je geen zin of tijd om de nodige babyartikelen en -kledij bij elkaar te zoeken?

We helpen je graag bij het samenstellen van een geboortelijst vol kwaliteitsvolle & duurzame spullen!

Rond de 4de maand van de zwangerschap maken we graag persoonlijk kennis met de toekomstige ouders.

We peilen naar jullie verwachtingen & stijl en loodsen jullie door het eindeloze aanbod van de vele babyartikelen. 

De geboortelijst wordt doorheen de zwangerschap door jullie zelf samengesteld uit ons online aanbod.

Wanneer nieuwen leveringen binnen komen, krijgen jullie steeds als eerste de kans om deze aan jullie lijstje toe te voegen, vooraleer deze beschikbaar worden gesteld op onze webshop. Indien gewenst gaan we ook gericht voor jullie op zoek naar artikelen die niet op de geboortelijst mogen ontbreken.  

Vele babyspullen hebben jullie vanaf de geboorte al nodig. Bij Geboorteplanner hoef je deze als ouder niet zelf te kopen. 1 maand voor de uitgerekende datum kunnen jullie al een deel van jullie geboortelijst komen ophalen. Deze spullen kunnen alsnog door een ander geschonken worden. We vermelden duidelijk op jullie lijst welke spullen de schenker zelf kan komen ophalen of welke spullen al bij jullie thuis staan. 

Indien je van deze formule gebruik wenst te maken, vragen we wel een waarborg die bij het afsluiten van de lijst wordt teruggestort. 

Van zodra jullie dit wensen, komt jullie geboortelijst zichtbaar op onze webshop. 

Deze is aan de hand van een wachtwoord toegankelijk voor al die jullie nauw aan het hart ligt.  

De lijst wordt gemiddeld 3 maand na de geboorte afgesloten. Alle spullen die we voor jullie reserveerden, moeten bij het afsluiten van de lijst afgenomen worden. 

Bij lijstjes met een verkoopwaarde vanaf €500, voorzien we een cadeaubon van 5% van het totaalbedrag. Voor de ouders die binnen een straal van 15km rond Aartrijke, Lichtervelde of Torhout wonen,  voorzien we ook 2 gratis thuisleveringen. 

Gesprek starten
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kan ik u van dienst zijn?