Werkwijze

Bij de online tweedehands shop van Geboorteplanner staan we met de glimlach klaar voor zowel kopers als verkopers! Ben je zwanger of recent (groot)ouder geworden? Neem een kijkje in onze webshop en je komt zeker wat leuks tegen voor jullie toekomstige kleintje. Zijn jullie kleintjes niet meer zo klein en uit al hun mooie babykleertjes gegroeid? Jullie zolder staat vol leuke, recente babyartikelen? Wij stellen deze graag voor jullie te koop op onze webshop.

Emmy & Kizzy

De gezichten achter de online tweedehandsshop van Geboorteplanner.

Twee nichtjes of beter gezegd echte soulmates met dezelfde waarden & normen en prioriteit nummer 1, onze kleine (b)engeltjes.

De passie voor tweedehandsshoppen ontdekten we tijdens onze zwangerschap. Steeds opnieuw dolenthousiast als we weer een toppertje op de kop konden tikken voor onze toekomstige spruit afwisselend met enkele gloednieuwe, duurzame spullen. Later uiteraard even enthousiast als we deze spullen nog een tweede leven konden bieden bij andere jonge gezinnen. We hopen deze microbe op jullie te kunnen overzetten en er zo samen voor te zorgen dat duurzame kinderartikelen niet onnodig op de zolder blijven staan!

Emmy
Trotse mama van Vé & gelukkig getrouwd met zelfstandig schilder Frederik. In het dagdagelijkse leven staat ze als maatschappelijk werkster klaar voor gezinnen met extra zorg. Een dankbare & boeiende job, waar moeilijke en emotioneel beladen gesprekken vaak centraal staan. Om een mooie balans te vinden zocht ze een nieuwe uitdaging waarin meer positieve gevoelens op de voorgrond staan. Van hieruit ontstond het idee om samen met Kizzy het aanbod van Geboorteplanner te verruimen en kwam de online tweedehanddshop tot stand.
Kizzy
Trotse mama van Jason & gelukkig getrouwd met zelfstandig stukadoor Vincent. Haar carrière als kapster bouwde ze parttime af in functie van haar gezin. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en houdt ze ervan om voor anderen te zorgen. Vanuit deze interesses ontstond Geboorteplanner. Een onderneming waar je niet alleen terecht kan voor algemene ondersteuning & begeleiding tijdens de zwangerschap, maar ook voor de organisatie van gender reveal party's, babyshowers, doopfeesten en nog zoveel meer.
Zie voorbeeld

Werkwijze

Bij de online tweedehands shop van Geboorteplanner staan we met de glimlach klaar voor zowel kopers als verkopers!

Ben je zwanger of recent (groot)ouder geworden? Neem een kijkje in onze webshop en je komt zeker wat leuks tegen voor jullie toekomstige kleintje.

Zijn jullie kleintjes niet meer zo klein en uit al hun mooie babykleertjes gegroeid? Jullie zolder staat vol leuke, recente babyartikelen? Wij stellen deze graag voor jullie te koop op onze webshop.

Leveringen

Plaats hier een korte beschrijving over het leveringsbeleid

Pick up

Plaats hier een korte beschrijving over het pickup-beleid

Order tracking

Plaats hier een korte beschrijving over het ordertracking-beleid

Betalingsmethoden

Plaats hier een korte beschrijving over de betalingsmogelijkheden

Ons concept

Vele babyartikelen kosten handenvol geld, terwijl deze slechts enkele maanden gebruikt worden. Bijgevolg belanden deze vaak nog zo goed als nieuw op de zolder. Met de online tweedehandsshop van Geboorteplanner blazen we graag kwaliteitsvolle en duurzame babyspullen (0-3jaar) een tweede leven in. Op deze manier maken we toffe merkjes en kopen babytrends betaalbaar voor een ruimer of bewust publiek.

Klantservice

Met de online tweedehands shop van Geboorteplanner blazen we graag kwaliteitsvolle en duurzame babyspullen een tweede leven in. Op deze manier maken we graag toffe merkjes en hippe babytrends betaalbaar voor een ruimer of bewust publiek!

Klantservice

Ontvang onze beste promo acties direct in uw inbox

Gesprek starten
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kan ik u van dienst zijn?