Wat je moet weten als koper:

* alle artikelen werden zorgvuldig door ons geselecteerd & nagekeken op gebreken

* je draagt bij aan een duurzame wereld

* je bespaart heel wat, zonder in te boeten op kwaliteit

* je bestelling kan verstuurd worden of je haalt deze, op afspraak, gratis af in één van onze afhaalpunten (Aartrijke, Lichtervelde, Torhout & Meulebeke)

* volg ons zeker of Instagram en/of Facebook om op de hoogte te blijven van leuke acties en nieuwe leveringen

Wat je moet weten als verkoper:

* Spullen worden op afspraak binnengebracht te Aartrijke of Lichtervelde

* Per mail ontvang je een document met de geselecteerde items, de vastgestelde verkoopprijs en het bedrag dat je zal ontvangen bij verkoop

* De uitbetaling (50% van de verkoopprijs, bij stuks met een verkoopswaarde >€100 is dit 60%) gebeurd op het einde van een verkoopperiode (februari en augustus) 

* Niet verkochte goederen worden binnen een afgesproken periode terug opgehaald of worden door ons aan het goede doel geschonken

Recensies

Bij geboorteplanner is het super gemakkelijk (wanneer je zelf weinig tijd/zin hebt) om de kleertjes waar de kindjes uitgegroeid zijn, speelgoed dat in de kast blijft liggen, ... binnen te brengen en zij houden zich bezig met de verkoop ervan. Ze nemen de zorg graag op hen en zo komt alles terecht bij andere coole kids.

Hanne V.

Ik heb zowel dingen verkocht als gekocht via geboorteplanner. Als verkoper is het zeer fijn om de hele rompslomp niet te hebben. Als koper is het super om kwalitatieve zaken aan een prijsje aan te schaffen.

Charlotte P.

Ze selecteren kwalitatieve babyspulletjes. Verkopen alles aan een eerlijke, goedkope prijs. Vriendelijke en vlotte service. Zeker een aanrader voor wie een baby’tje verwacht of om een babycadeautje te vinden.

Tracey D.

In tijden van duurzaamheid gingen we op zoek naar kwalitatief tweedehands materiaal voor ons eerste kleintje. De mensen achter de Geboorteplanner tweedehandsshop maken duidelijk een preselectie van goed onderhouden stukken en zijn ook steeds bereid om mee te zoeken naar wat je nodig hebt. De maxi-cosi, het speelgoed en de kleertjes die we kochten waren in prima staat en de manier waarop we onthaald werden was vriendelijk, familiaal en warm. Een aanrader dus!

Bieke V.

Nog eens melden dat ik zeer blij ben met onze afgelopen samenwerking dit voorjaar. Er was vlotte communicatie, zoals om niet-aanvaardde spullen terug te bezorgen of om de prijs van een artikel toch nog aan te passen. Het was ook fijn om onze spullen op jullie Facebook-pagina te zien verschijnen en ze even snel niet meer terug te vinden wegens verkocht. Na het voorjaarsseizoen werd de opbrengst vlot vereffend en niet verkochte spullen werden teruggegeven in dezelfde staat als dat we ze afgegeven hadden. We werken met veel plezier terug met jullie samen om onder andere onze herfst- en winterkleren een nieuwe thuis te geven!  Hartelijke groeten,

Claire

Ik kocht al enkele malen bij geboorteplanner. Een echte aanrader! De materialen die ik aankocht zijn in goede staat. Ze worden in een toffe, met eigen logo papieren zak afgeleverd. De communicatie verloopt vlot en het afhalen kan op verschillende locaties wat voor mij een meerwaarde biedt. Ik blijf jullie graag volgen!

Jolien B.

Ik verkoop heel veel via geboorteplanner 2 de hands shop . Heel eerlijke prijs , stipte uitbetaling. De foto s van de artikelen worden heel mooi in beeld gebracht . Er is een goede communicatie met de beheerders..

Sarah D.

Al zeer mooie tweedehands spullen aangekocht. Milieubewust kopen, alles krijgt een tweede leven. Vind ik van groot belang! Je kunt er ook spullen te koop aanbieden. Alles verloopt super vlot en correct! Zeker een grote aanrader !! Top!

Christel V.
Wil je graag via ons verkopen of wens je bijkomende informatie? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in.

Dank u wel voor uw bericht

Controleer uw spam voor de zekerheid mocht u binnen 24u geen reactie van ons ontvangen hebben!

Gesprek starten
1
Hulp nodig?
Hallo,
Hoe kan ik u van dienst zijn?